کارت ورود به جلسه «آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش» ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی سال ۱۴۰۳ در حالی از امروز توزیع میشود که زمان برگزاری آزمون یاد شده ۱۸ اسفندماه خواهد بود و طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، طی آزمونهای مختلف آموزگاری، دبیری و هنرآموز که تا پایان سال برگزار میشود، ۷۲ هزار نیرو توسط این وزارتخانه جذب و استخدام میشوند.
به گزارش ایسنا، اول بهمنماه وزیر آموزش و پرورش از برگزاری آزمون استخدامی برای جذب ۷۲ هزار معلم در اسفند ماه سال جاری خبر داده و اعلام کرده بود که اینگونه بیشترین استخدام تاریخ کشور رقم میخورد.
وی با بیان اینکه مطابق پیش بینیهای اولیه، سال آینده ۷۲ هزار نفر جذب آموزش و پرورش میشوند، گفته بود: «حدود ۷۲ هزار نفر در آزمونهای مختلف استخدامی، اعم از گروه ابتدایی، گروه دبیری، هنرآموزان و گروه پرورشی و تربیت بدنی به استخدام آموزش و پرورش درخواهند آمد. البته تلاش مشترک وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور استخدامی این است که آزمون سال آینده، پیش از اسفند برگزار شود و بخش تکمیلی آن حداکثر تا خردادماه به پایان برسد، تا برای نخستین بار پس از یک دهه، آموزشهای پیش از ورود به کلاس انجام شود.»
بدنبال این امر ثبتنام در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشتههای شغلی آموزگاری، دبیری و هنرآموز سال ۱۴۰۳ از نهم بهمن ماه آغاز شد؛ آزمون فوق برای رشتههای شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی در صبح روز جمعه ۱۸ اسفندماه سال ۱۴۰۲ در شهرستانهای اعلام شده برگزار خواهد شد که کارت شرکت در آزمون نیز از سهشنبه (۱۵ اسفند ماه) توزیع میشود.
این در حالیست که آزمون رشتههای شغلی دبیری و هنرآموز نیز در روز جمعه ۲۸ اردیبهشتماه سال ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
نحوه دریافت کارت ورود به آزمون استخدامی
کارت شرکت در آزمون از فردا سهشنبه ۱۵ اسفند ماه جاری برای مشاهده و پرینت بر روی درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش قرار خواهد گرفت. داوطلبان شرکت در آزمون، با وارد کردن اطلاعات شناسنامهای (نام، نامخانوادگی، کد ملی، سال تولد و …) و یا اطلاعات ثبتنامی (شماره پرونده و کد پیگیری و …) از کارت شرکت در آزمون خود یک نسخه پرینت تهیه و براساس آدرس و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.
چنانچه داوطلبی به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبی، پرونده و یا کد پیگیری مورد نیاز، موفق به پرینت کارت شرکت در آزمون خود نمیشود، لازم است با مراجعه به درگاه این سازمان و ورود به سیستم پاسخگویی اینترنتی و انتخاب نام آزمون و تعیین موضوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبی و یا کد پیگیری ثبتنام اقدام کند.
همچنین این امکان برای داوطلبانی فراهم است که در سیستم پاسخگویی دارای عضویت باشند. لذا ضرورت دارد داوطلبانی که اطلاعات فوق را مفقود نمودهاند با عضویت در این سیستم نسبت به بازیابی این اطلاعات اقدام کنند.
با توجه به دریافت اطلاعات شناسنامهای متقاضیان از سامانه ثبت احوال، امکان ویرایش اطلاعات شناسنامهای وجود ندارد. لذا چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای ۱، ۲، ۴، ۵ و ۶ (نام خانوادگی، نام، تاریخ تولد، شماره شناسنامه و کدملی) کارت شرکت در آزمون شما وجود دارد ضروری است موارد مغایرت را از اداره ثبت احوال منطقه سکونت خود پیگیری کنید.
چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای ۹، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۳، ۱۶ و ۱۷ (سهمیه ۵ درصد ایثارگران، سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران، وضعیت تاهل / تعداد فرزند، اشتغال تمام وقت (مشمول تبصره ۲ ماده واحد ۸۳) (تخفیف سنی)، دارای سوابق فعالیتهای آموزشی و تربیتی، تاریخ فارغ التحصیلی، معدل) کارت شرکت در آزمون شما وجود دارد لازم است برای اصلاح موارد مذکور حداکثر تا تاریخ ۱۸ اسفند منحصراً به درگاه اطلاعرسانی این سازمان به نشانی: (www.sanjesh.org) قسمت ویرایش اطلاعات مراجعه و از آن طریق نسبت به اصلاح موارد اقدام کنید.
نماینده سازمان سنجش آموزش کشور در روز پنجشنبه ۱۷ اسفند صبح از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۰۰ و بعدازظهر از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۷:۰۰ در واحد رفع نقص حوزه مربوطه مستقر خواهد شد.
امتیازات آزمون در بخش امتحان کتبی و ارزیابی تکمیلی
چارچوب آزمون استخدامی آموزش پرورش در قالب آزمون کتبی و ارزیابی تکمیلی مشخص میشود. به طوریکه امتحان کتبی شامل سنجش حیطههای عمومی، تخصصی و اختصاصی است که براساس شغل محل اعلام شده در دفترچه راهنمای ثبت نام به صورت کتبی برگزار می شود.
ارزیابی تکمیلی نیز شامل سنجش و ارزیابی صلاحیتها و شایستگیهای (عمومی، تخصصی، حرفهای) مورد نیاز برای مشاغل دبیری، هنرآموز و آموزگار با هدف تعمیق سنجش شایستگیهای معلمی علاوه بر امتحان کتبی صورت می گیرد.
همچنین در ارزیابی تکمیلی، کسب (۹۵) امتیاز از شایستگیهای عمومی، (۷۰) امتیاز از شایستگیهای اختصاصی و (۴۰) امتیاز از شایستگیهای تخصصی به عنوان حدنصاب الزامی عنوان شده بود.
شرط سنی داوطلبان
داشتن حداقل سن ۲۰ سال تمام و حداکثر ۴۰ سال تمام (متولدین از ۱۳۶۲/۱۱/۹ تا ۱۳۸۲/۱۱/۰۹) برای دارندگان لیسانس و فوق لیسانس تا اولین روز ثبت نام در آزمون فوق به عنوان شرط سنی ثبت نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش عنوان شده بود؛ هرچند موارد استثنایی نیز برای شرط سنی داوطلبان بیان شده بود.
الزام پذیرفته شدگان به گذراندن دوره مهارت آموزی
به استناد ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، پذیرفته شدگان استخدام پیمانی مشاغل آموزشی در آموزش و پرورش، ملزم به گذراندن دوره یک ساله مهارت آموزی (این دوره شامل مجموعهای از دروس تربیتی، تخصصی و کارورزی نظری، مهارتی) است که برای دانش آموختگان رشتههای مختلف دانشگاهی و حوزوی پذیرفته شده در آزمونهای استخدامی آموزش و پرورش برابر آیین نامه خاص خود برگزار میشود. دوره مهارت آموزی مشاغل دبیری، در دانشگاه فرهنگیان و هنرآموز در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، بدون دریافت حقوق و مزایا بوده و صدور حکم استخدامی منوط به کسب موفقیت در دوره مذکور است.
- ✔هزاران شرکت خصوصی ، دولتی و مجموعه اقتصادی از سراسر کشور در حال استخدام
- ✔دهها هزار کارجو با مهارتها و تخصصهای متنوع ؛ از کارآموز تا فوق تخصص
- ✔اطلاع رسانی جدیدترین اخبار استخدامی خصوصی و دولتی
- ✔ثبتنام رایگان ، سریع و آسان
- ✔مجوز رسمی وزارت کار